Ennen pennun hankintaa tutustukaa  Labradorinnoutajakerhon sivuilta labradorinnoutajaan rotuna, rotumääritelmään ja miettikää millaiseen tarkoitukseen pennun itsellenne haluaisitte. 

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä, rekisteröitynä, madotettuna useaan kertaan, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä. Liitän uudet pentujen omistajat vuoden ajaksi Labradorinnoutajakerhon ja Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi. Pennun mukana saatte kattavan tieto-ja hoito-oppaan. 

Ensisijaisesti myyn pennut harrastaviin koteihin. Kuitenkin jos koira muulla tavoin pääsee toteuttamaan rodunomaisia viettejään, kuten metsälenkeille omistajan kanssa samalla nenäänsä käyttäen ja noutamaan, ei ole huono asia. Kuitenkaan sohvaperunaksi labradorinnoutajasta ei ole. 

Toiminnanhaluisena ja aktiivisena koirana labradorinnoutaja vaatii pennusta lähtien johdonmukaisen kasvatauksen, sekä hyvän peruskoulutuksen. Mukavan harrastuksen parissa touhuilu on suositeltavaa, jotta vilkas pentu saa purkaa energiansa luvalliseen toimintaan. Nenän käyttö- ja noutopuuhat ovat parasta aktivointia labradorinnoutajan pennulle.

 

Laitamme pennuista kiinnostuneiden yhteystiedot ja pentutoiveen ylös ja pentujen synnyttyä otamme yhteyttä sähköpostitse.

Toivomme ilmoitusta, mikäli tilanteesi muuttuu ja pennun hankkiminen meiltä ei enää ole ajankohtaista.